Vermis d.o.o. je vodeći nacionalni proizvođač i distributer organskog gnojiva. Naši proizvodi predstavljaju kvalitetu koja je prepoznatljiva diljem zemlje, a upravo zbog kvalitetne proizvodnje organskog gnojiva javila se potreba za proširenjem na strano tržište.                

U današnje vrijeme, zagađivanje okoliša je jedan od najvećih ekoloških problema. To znači da ljudi, direktno ili indirektno, unose štetne tvari u okolinu kojima uzrokuju ozbiljne negativne učinke na život biljaka i životinja, čime ugrožavaju i ljudsko zdravlje.

Naša misija je ugraditi u svijest potrošača potrebu za korištenjem proizvoda dobivenih ekološkom proizvodnjom, kako bismo postigli što manje zagađivanje okoliša, a time očuvali i naše zdravlje.

Naša vizija je ostvariti ravnotežu između ekonomskog rasta i brige za prirodu na multinacionalnoj razini koristeći visoko kvalitetno prirodno organsko gnojivo iz naše proizvodnje.

Prednosti naše tvrtke su visoka razina znanja utemeljena na dugogodišnjem iskustvu, individualna edukacija naših zaposlenika i suradnika, kao i želja za stalnim napredovanjem i usavršavanjem.